суботу, 28 березня 2015 р.

Стартує курс з основ інформаційної безпеки

До уваги вчителів інформатики!

Антивірусна лабораторія Zillya! спільно з освітнім ресурсом Prometheus оголошує про старт першого безкоштовного українського інформаційного курсу "Основи інформаційної безпеки".

Курс буде корисний практично кожному, хто в повсякденному житті стикається з комп'ютерами, смартфонами, планшетами, користується соціальними мережами, електронною поштою або просто шукає інформацію в глобальній мережі Інтернет. Окрім того, для засвоєння матеріалів не потрібно специфічних технічних або прикладних знань.

Автором і ведучим курсу виступає технічний директор лабораторії Zillya! Антивірус, доцент Кафедри захисту інформації Інституту спеціального зв'язку та захисту інформації НТУУ КПІ Олег Сич, який має більш ніж 15-річний досвід роботи в галузі інформаційної безпеки, у т. ч. розробки антивірусного програмного забезпечення.

В рамках курсу слухачі зможуть дізнатися про основні кіберзагрози та хто і навіщо їх створює, кого частіше атакують і чому не можна легковажно ставитися до погроз сучасного інформаційного суспільства, як захистити особисту інформацію від втрати або крадіжки. Також будуть розглянуті питання про прості і доступні принципи безпечної роботи з мобільними пристроями, зокрема, смартфонами і планшетами.

Дата початку курсу - 30 березня 2015 року.

Отримати більш детальну інформацію про курс, а також пройти реєстрацію для того щоб стати його слухачем можна за таким посилання.
Джерело: http://osvita.ua

Немає коментарів: