пʼятницю, 13 березня 2015 р.

Міжнародна науково-практична конференція

Запрошуємо вчителів інформатики взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Неперервна освіта нового сторіччя: досягнення та перспективи», яка відбудеться 20-27 квітня 2015 року на базі КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ЗОР, у тематичному напрямку "Інформатика та інформаційні технології у неперервній освіті": 
  • Інформатика в школі.
  • Науково-методичні проблеми фахової підготовки вчителів інформатики.
  • Досвід, проблеми та перспективи інтеграції ІКТ в освітню діяльність.
  • Розвиток ІКТ-компетентності педагогічних працівників.
Форми участі у Міжнародній конференції: виступ, доповідь (очно та у відеофайлах), презентація або стендова доповідь, стаття, тези матеріалів конференцій.

Учасники Міжнародної конференції отримають сертифікати участі.

Умови участі в Міжнародній конференції: обговорення проблемних питань за тематичними напрямами проводяться в інтернет-офлайн форматі (заочна участь) та у постерному режимі. Тези для участі в конференції, відеовиступи та матеріали для постерного обговорення необхідно надсилати до 13 квітня 2015 року на адресу: nauk.zoippo@gmail.com або завантажити через посилання на сайті http://www.zoippo.zp.ua.

Матеріали Міжнародної конференції будуть розміщені 20 квітня 2015 року на загальному сайті http://www.zoippo.zp.ua за тематичними напрямами з подальшим обговоренням.

Тези наукових доповідей будуть опубліковані в офіційному електронному виданні КЗ«ЗОІППО»ЗОР (ISSN 2223-4551) http://www.zoippo.zp.ua/pages/el_gurnal/el_gurnal.html до 15 червня 2015 року.

Вимоги до оформлення та умови участі

Немає коментарів: